+358 40 708 3096 rakkaudensiivin@gmail.com

TUNTIKUVAUKSET JA HINNASTO

Dharamshalan joogat

DHARMIC HATHA 75min

Kokonaisvaltainen harjoitus sisältäen asanat, pranayaman sekä rentoutukset. Harjoitus vaihtelee lempeästä ja hitaasta temposta intuitiivisesti myös dynaamisempaan ja vahvempaan harjoitukseen. Tunti sopii silti kaikille, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Hatha on kehon ja mielen puhdistusmenetelmä.

BLESSED YIN 75min

Syvärentouttava sekä avaava Yin. Harjoituksessa olemme pidempään asanoissa jotta kehomme rentoutuu ja pääsemme ”käsiksi” myös syviin lihaksiin. Sisältää myös pranayaman sekä loppurentoutuksen. Erittäin hyvä tunti aloittavalle sekä kokeneemmalle.

EASY YOGA 60min

Sopii etenkin kypsemmille ihmisille sekä henkilöille joilla erilaisia rajoitteita. Hyvin lempeää joogaa sisältäen hengitysharjoituksen sekä loppurentoutuksen. Maksa mitä voit- tunti.

YOGA NIDRA 45min

Joogin uni. Meditatiivinen syvärentoutus jossa rentoudut esim. savasanassa. Harjoitus johdattaa sinua unen ja valvetilan rajamaille jossa opit läsnäoloa ja tietoisuutta. Ohjattu rentoutus jossa käymme läpi myös kehon eri kerroksia.

YOGA FILOSOFIA 60min

Käymme tunnilla hieman läpi mitä jooga todellisuudessa on, sekä joogan eri polkuja. Filosofisen ymmärryksen kautta, myös harjoitukseesi tulee syvyyttä. Jooga filosofia on hyvin laaja aihe jota ei tunnissa kuitenkaan haukata.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS 30MIN-60MIN

Äänimaljarentoutus on syvä, konkreettinen ja lempeä tapa rentoutua. Lopputuloksena on virkistäytynyt, rentoutunut ja levollinen Sinä. Äänimaljoja voidaan toisinaan yhdistää myös Blessed Yin joogatunneille, tai loppurentoutuksiin.

MANTRAYOGA 75min

Intuitiivinen tunti johon kuuluu asanoita, mantroja, meditaatiota ja loppurentoutus.

DYNAAMINEN HATHA 75min

Voimakas harjoitus jossa teemme toistoja, vahvistamme kestävyyttä ja lihaksia kehossamme. Taustalla soi usein metallimusiikki.

Hinnasto

 10 KRT KORTTI                                                  108,00€

5 KRT KORTTI                                                 55€

KERTAMAKSU: 45min- 1.15h JOOGAT                  14 € /11 €

ÄÄNIMALJARENTOUTUS/ MEDITAATIOT  45min  12€ / 10€

GUA SHA- KASVOHIERONTA 30min                   30€

ENERGIAHOITO + GUA SHA 60min                    55€

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45min                    45€

AYURVEDINEN HEMMOTTELUHOITO 90min     75€

                   SIIVOUSPALVELUT ALK.                               34€  / h

Smartum mobiili/seteli, ePassi ja Edenred käyvät meillä.