+358 40 708 3096 rakkaudensiivin@gmail.com

ASIAKASPALAUTTEET

Parasta suomessa on luonto, ja sen jälkeen Noora.
Olen todella kiitollinen!

Tuli semmonen olo että haluan taas kiittää sua. Mua on nyt parin viime viikon ajan haastettu, tai siltä ainakin tuntuu. Mut torstain mantrajoogassa taas sain niin vahvoja fiiliksiä luottamuksesta ja rakkaudesta mitkä on kantanu vaik täs on ollu vaikka ja mitä haastetta sen jälkeen. Semmosia ”pieniä” asioita mut mitkä ois ennen suistan mut ihan raiteiltaan.
On aivan ihanaa olla semmosen ihmisen seurassa ja ohjauksessa kun sä. Sä teet kaiken niin täydellä sydämellä ja aidosti.

Olen käynyt Nooran Dharmada-illoissa, enkelienergiahoidoissa ja nyt aloitin joogan Dharmashalassa. Fiilis on joka kerta aivan mielettömän hyvä. Rauha, luottamus ja oivallukset valtaavat mielen ja arkisissa asioissa on alkanut tapahtua toivottuja muutoksia sen vuoksi, että Noora ja enkelit ovat osanneet esittää avaavia/kasvattavia kysymyksiä. Kysymyksiä, jotka ovat auttaneet kasvamaan ihmisenä ja lisäämään omaa potentiaalia asioihin joihin ennen ei ole uskaltanut panostaa/tiennyt itsestä edes löytyvän. Noora on aito ja rehellinen ihminen, joka jo omalla läsnäolollaan saa ihmisen tuntemaan itsensä erityisen rakastetuksi. Suosittelen kaikille lämpimästi!

Voih nyt on pakko myöntää, mä kävin ”vieraissa” eikä ois kannattanut.
Siis kun se oli vain joogaa.. Periaatteessa ihan ok rankka hathatunti mut ”vain” joogaa eikä mitään muuta.
Siitä puuttui kaikki se tunne ja kokonaisvaltaisuus mitä sun ihanilla tunneilla on. Sun tunnit on niiiiin paljon muutakin kuin joogaa.. Kiitos siitä. Sussa ja shalassa on vaan taikaa mitä ei löydy muualta ja oon kyl tosi onnellinen että löysinvuosi sitten sinne.

Dharamshalan ja mun yhteiselo täyttää kohta vuoden. Mun ennätys. En oo koskaan oikein saanu jatkettua mitään liikkumista tai harrastusta kahta viikkoa pidempään. Tätä joogaa en voi jättää väliin. Niinä harvoina viikkoina, joina en oo päässy tunnille, huomaan kyllä eron. Eniten tarvitsen joogan tuomaa tasapainoa olemiseen. Mielenrauhaa ja kehon hoitamista. Eikä haittaa vaikka samalla rentoutuu ja fiilis kevenee, kroppa voimistuu. Ja hämmästyttävän erilaisissa tunnelmissa on tunneilla tullu heiluttua – oon itkeny valtoimenaan ja nauranu hervottomasti, tuntenu kiukkua ja huikeeta onnea ja kiitollisuutta. Ja kehittynyt.
Dharamshalassa parasta on se, että sinne voi tulla ihan just sellasena kun on, tuntee just ne fiilikset mitkä tulee ja tehdä sen verran kun jaksaa ja huvittaa. Se, mitä en osannu odottaa kun aloitin joogan täällä, on se kertakaikkiaan universumin paras treeniporukka, johon oon saanu tutustua. Meillä on ollu tosi hauskaa tunneilla. Ja ollaan innostuttu tekemään kaikenlaista muutakin – viimeks mentiin ratsastamaan.
Ohjaajasta mulla on kans sanottavaa.. On Noora Dharmadan syytä miks Dharamshalassa jooga on erittäin voimaannuttavaa ja tosi kivaa sekä ihmiset niin tervetulleita. Ollaan ystäviä jo monien vuosien takaa ja tiesin kyllä odottaa tämän tyyppistä meininkiä kun shala aukes, mutta kaikki mun odotukset on ylittyneet. Oot huikee guru ja ihana ope – iso kiitos tästäkin!

Kiitos eilisestä joogasta! Jotain tapahtui. Mua välillä itketti jokin venytys, tuli melkein pakokauhu siitä, mutta hengittämällä olo tasaantui. Olin varma, että säryt vain yltyy tuon jälkeen, mutta heti loppu rentoutuksen jälkeen tunnin aikana tullut ärsytys/kipu loppui. Ja olo oli jopa hyvä, siis vau. Mä oon kyllä varma, että eilen joogassa niissä paniikkitiloissa jokin vapautui, mieli yritti vastustaa. Jännä tunne ja olo, vaikea selittää. Sä oot ollu niin mahtava vertaistuki tässä, en mä olis tässä ilman sua!

Kävin tänään ensimmäistä kertaa Dharamshalassa ja ihastuin. Tavoite oli, että en suorittaisi harjoitusta niinkuin normaalisti tekisin. Se toteutui, ja se on valtava juttu minulle.
Kiitos hyväksyvästä tunnelmasta ja lämpimästä vastaanotosta.
Tunsin jopa yhteyden mielen ja kehon välillä, suurimmaksi osaksi ajatukset pysyivät siinä hetkessä.
Tämä oli juuri sitä mitä tarvitsin ja käyn jatkossakin.

Kiitos Noora…olen niin ONNELLINEN mitä kaikkea Sinun Dharmada-illat ja Enkeliterapia ovat minulle antaneet. Olen oppinut ottamaan omaa voimaani käyttöön enemmän ja enemmän. Olen saanut valtavasti hyvää energiaa, joka myös heijastuu läheisiin ihmisiin. Toivottavasti moni joka kamppailee oman riittämättömyytensä kanssa, löytää tien luoksesi. KIITOS.

Ihanaa joogaa .Vaikka teet harjoitusta, joka vaikuttaa tehokkaasti myös fyysisesti, niin samalla se rentouttaa ja rauhoittaa myös mieltä.Ei hampaat irvessä rehkimistä, vaan lempeää koko kehoa hellivää joogaa ja mikä parasta, kun lähdet kotiin keho tuntuu lämpimältä ja treenatulta ja mieli on positiivisempi ja valoisampi.
Miehenikin sanoo, että ehdottomasti käyt siellä, jos sieltä noin hyvä olo tulee.Kiitos Noora.

Piti eilen vielä sanoa kiitokset eilisestä Illasta.Tulin vähän skeptisenä mutta avoimin mielin kokeilemaan uutta, ja onneksi tulin. Yllätyin kuinka paljon toi ilta kosketti ja tuntui. Se seremoniakin oli ihmeellinen, sen jälkeen nousi tunteet tosi vahvasti pintaan ja kyyneleet vaan valui poskia pitkin… Oon vieläkin jotenki ällistynyt noista tunteista mitä heräsi eilen. Kiitos siis hirmuisesti, täytyy tulla uudestaankin.

Ensinnäkin iso KIITOS Noora, oli aivan mahtava ilta. Yritin löytää sanoja joilla ois parhaiten kuvaillu hyvälle ystävälle tätä kokemusta, koko tilaisuus oli ihanan avoin mutta intiimi, herkkä, voimakas, koskettava, liikuttava, herättävä ja ja … Olin ihan pöllyissä loppuillan ja nukuin ihan mielettömän hyvin, tänään tää vaan jatkuu; heräsin ilman mitään kipuja, kremppoja tai jännittyneisyyttä mikä ei oo mulle mikään itsestäänselvyys! Jotain todellakin lähti liikkeelle, ja tuntuu että vaan hyvään suuntaan.
Mua jännitti siinä loppuseremoniassa kun olin ite siinä, mut sen jälkeen oli vaan tosi jotenki rauhallinen ja avoin olo. Se oli tosi hieno seremonia.