+358 40 708 3096 rakkaudensiivin@gmail.com

”This what you called life is just a handshake with God”

Olen Noora ”Dharmada” Pohjanheimo. Dharmada-nimi on Äiti Ammalta saatu henkinen nimi, joka on minulle eräänlainen ohjenuora elämässä, haluan opetella elämään nimeni mukaisesti. Dharmada merkitsee olemassaolon lakia, totuutta, oikeamielisyyttä, elämäntehtävää; ”hän joka tasapainottaa Universumia.”

Henkisenä opettajana/ mentorina toiveeni ei niinkään ole opettaa mitään uutta, vaan pikemminkin auttaa ihmisiä löytämään itsestään sen mitä hän tarvitsee kokeakseen todellisen olemuksensa. Toki opetan, jaan viisautta ja non dualismiin pohjautuvia oppeja, mutta ensisijaisesti totuus on aina lähempänä kuin uskommekaan. Tavallisen ja henkisen opettajan ero on se että valmentajat/opettajat välittävät eteenpäin jotain uutta, oppeja, kenties ulkoa tulevaa, henkinen opettaja osoittaa sisäänpäin, näyttää varjojamme ja valojamme sekä ohjaa jo olemassaolevan äärelle. On eri asia oivaltaa ja tuntea oma syvin olemuksensa, kuin tietää että on valo ja rakkaus, henkinen opettaja toimii siltana oivallukselle.

Haluan myös ravistella ihmisiä pois laumoista, ja rikon usein kategorioita ja uskomuksia henkisyydestä. Muistuttelen ihmisiä egohenkisyyden ja todellisen henkisyyden eroista, toisinaan nämä ravistelut aiheuttavat reaktioita ja toiveenani olisi että ihmiset huomaisivat reaktionsa ja oppisivat siten itsestään yhä enemmän.

Oma missioni on saada auttaa muita, ohjata jokaista oman sydämensä äärelle, omaan totuuteensa, sekä potentiaaliinsa. Haluan auttaa ihmisiä hyväksymään, antautumaan, voimaantumaan, sekä herätellä ihmisiä kerta toisensa jälkeen pohtimaan toimiiko sydämestä käsin vai ei, elääkö pelon vai Rakkauden kautta.

”Noora on henkinen opettaja, mentori sekä rekisteröity joogaopettaja ja Dharamshala joogastudion perustaja. Hän ohjaa joogan avulla ihmisiä pois suorittamisen maailmasta. Nooran opit korostavat kehoyhteyttä sekä armollisuutta ja rakkautta itseä, sekä muita kohtaan. Hänen tapansa ohjata on rakkaudellinen, maanläheinen, sisältäen syvyyttä sekä huumoria.

Noora on opiskellut joogafilosofiaa vuodesta 2008 ja sisäistänyt henkisiä oppejaan Intiassa. Hän on vieraillut useita kertoja Äiti Amman ashramissa, jossa on ammentanut suurella kauhalla Rakkautta ja tietoisuutta niin fyysisiin kuin henkisiin opetuksiin. ”

”Jooga on mulle henkinenharjoitus, tapa yhdistyä todelliseen itseen, korkeampan voimaan. Jooga muistuttaa elämän taiasta joka on läsnä jokahetki, mitä on elää sydämestä käsin intuitiota kuunnellen, miten rakastaa itseään ja hyväksyä elämää haasteista huolimatta.”