+358 40 708 3096 rakkaudensiivin@gmail.com

Gua Sha kasvohieronta 30min/ 30€

Gua Sha perustuu Kiinalaiseen lääketieteeseen ja on ikivanha hoitomenetelmä. Gua sha:n avulla tehty kasvohieronta rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa saaden ihon kiinteytymään, kirkastumaan ja tasoittumaan. Usein huomaat vaikutuksen jo ensimmäisen kerran jälkeen. Hoito aktivoi kehon toimintoja kuten hermostoa, lihaksia, nestekiertoa ja iho- ja lihaskalvoja, parantaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa puhdistaen samalla elimistöä. Gua sha kivellä liikutamme kasvojen lymfaa kevyesti sivellen, aktivoiden samalla mikroverenkiertoa. Kasvojen alueen hieronta aktivoi myös koko kehon meridiaaniverkoston ja rentouttaa näin kokonaisvaltaisesti. Hoidon on koettu mm. kiinteyttävän kasvojen lihaksia, ehkäisevän ryppyjä, siloittavan ihoa ja pienentävän kaksoisleukaa. Ennen kaikkea hoito rentouttaa ja päästää sinut hetkeksi irti arjen paineista.

Intialainen päähieronta 45min /45€

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä, joka sopii kaikenikäisille. Hoito rentouttaa niin kehon kuin mielen tasolla ja parantaa kokonaisvaltaista vireystasoa. Käymme läpi lempeästi hieroen hartiaseutua, käsivarsia, niskaa, päänahkaa, decolteeta sekä korvia ja kasvojen seutua. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita. Lempeä hieronta joka edistää veren- sekä lymfan kiertoa, rentouttaa ja lieventää ahdistusta. Hoito parantaa keskittymiskykyä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihas- ja hermojännitystä, elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa sekä fyysisiä että tunnetukoksia. Intialainen päähieronta tuo apua myös mm. päänsärkyyn, silmien rasitukseen, unettomuuteen, poskiontelotukoksiin, hius- ja päänahan ongelmiin, pelkotiloihin, masennukseen ja tinnitukseen.

Hemmotteluhoito 60min/ 60€  90min/  75€

Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito jossa hierotaan lempeästi hartiaseutua, jalkoja sekä käsiä. Käymme läpi kehon marmapisteitä (akupisteitä) lempeästi painellen, sivellen ja hieroen. Marmojen käsittely vaikuttaa eri kudosten kautta laajalle kehoon kokonaisvaltaisesti ja rentouttavasti. Hierovat liikkeet vähentävät lihaskireyksiä, edistävät veren- ja lymfakiertoa sekä rentouttavat mieltä. Hieronta tehostaa kuona-aineiden poistumista, mikä tasapainottaa kehon ja mielen hyvinvointia. Kasvoille annetaan alkupuhdistus, kasvonaamio sekä hieronta ayurvedisen kasvoöljyn kanssa käyttäen apuna Gua Sha hierontalastaa tai käsin. Avataan kehoa niin energeettisesti kuin kosketuksen kautta.
Intialaisessa päähieronnassa, hemmotteluhoidossa ja Gua Sha-hieronnassa käytetään pääosin Ayurvedisiä tuotteita.

Kuumakivihieronta 75min 65€

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kuumilla 50-52 asteisilla kivillä hierottaessa ihon toiminta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy.
Kuumakivihieronnan vaikutukset:
-Voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava
-Yksi erittäin hyvä lihasjännityksen laukaisijoista
-Vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti
-Veri- ja imunestekierto lisääntyy
-Aineenvaihdunta tehostuu
-Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa
-Purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.

Energiahoito / Enkeliterapia 45-60min (Minimihintasuositus 40€)

Hoito jossa kehosi saa kertoa tarinaa, toki myös saat puhua ja purkaa sydäntäsi. Käyn läpi kehoa avaten ja laajentaen, puhdistaen energiakeskuksiasi, kanaviasi sekä auraasi. Saatat saada ohjausta ja viestejä myös enkeleiltä hoidon aikana. Jos sinulla on asioita joihin haluat tukea, voit miettiä aiheita,tarpeitasi ja kysymyksiä jo ennen hoitoa. Toimin kuitenkin kanavana, en ennustajana. Hoitoja olen tehnyt vuodesta 2011 ja monet ovat saaneet apua traumojen käsittelyyn, lukkoihin tai arkisiiin elämän tilanteisiin. Tämä on tapa johdattaa sinut aidon itsesi äärelle, tasapainottaa ja voimaannuttaa olemustasi.

Hinta on intuitiivinen, jotta jokainen voi saada apua huolimatta rahatilanteesta, kulut on kuitenkin katettava joten siksi hinnasta on minimisuositus)