+358 40 708 3096 rakkaudensiivin@gmail.com

Hoidot

Dharamshalassa on joogan lisäksi mahdollista varata itselle ihania hemmotteluhoitoja. Voit ostaa meiltä myös lahjakortin niin joogaan, kuin hemmotteluhoitoihinkin. Gua sha- kasvohieronta on tällähetkellä hyvin suosittu hoitomuoto jota Turussa ei vielä monessakaan paikassa ole saatavilla. Hoitoja pystyy myös yhdistelemään, tai voit tilata hoidon oheen lisäpalvelun. Jos varausjärjestelmässä olevat ajat eivät sovi sinulle, ota yhteyttä puhelimitse, tai sähköpostilla. 

Gua Sha kasvohieronta 30min/ 30€

Gua Sha perustuu Kiinalaiseen lääketieteeseen ja on ikivanha hoitomenetelmä. Gua sha:n avulla tehty kasvohieronta rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa saaden ihon kiinteytymään, kirkastumaan ja tasoittumaan. Usein huomaat vaikutuksen jo ensimmäisen kerran jälkeen. Hoito aktivoi kehon toimintoja kuten hermostoa, lihaksia, nestekiertoa ja iho- ja lihaskalvoja, parantaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa puhdistaen samalla elimistöä. Gua sha kivellä liikutamme kasvojen lymfaa kevyesti sivellen, aktivoiden samalla mikroverenkiertoa. Kasvojen alueen hieronta aktivoi myös koko kehon meridiaaniverkoston ja rentouttaa näin kokonaisvaltaisesti. Hoidon on koettu mm. kiinteyttävän kasvojen lihaksia, ehkäisevän ryppyjä, siloittavan ihoa ja pienentävän kaksoisleukaa. Ennen kaikkea hoito rentouttaa ja päästää sinut hetkeksi irti arjen paineista.

 

Intialainen päähieronta 45min /45€

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä, joka sopii kaikenikäisille. Hoito rentouttaa niin kehon kuin mielen tasolla ja parantaa kokonaisvaltaista vireystasoa. Käymme läpi lempeästi hieroen hartiaseutua, käsivarsia, niskaa, päänahkaa, decolteeta sekä korvia ja kasvojen seutua. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita. Lempeä hieronta joka edistää veren- sekä lymfan kiertoa, rentouttaa ja lieventää ahdistusta. Hoito parantaa keskittymiskykyä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihas- ja hermojännitystä, elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa sekä fyysisiä että tunnetukoksia. Intialainen päähieronta tuo apua myös mm. päänsärkyyn, silmien rasitukseen, unettomuuteen, poskiontelotukoksiin, hius- ja päänahan ongelmiin, pelkotiloihin, masennukseen ja tinnitukseen.

Intialaisessa päähieronnassa, Ayurvedisessä hemmotteluhoidossa ja Gua Sha-hieronnassa käytetään pääosin Ayurvedisiä tuotteita.

Ayurvedinen hemmotteluhoito 90min/ 75€

Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito jossa hierotaan lempeästi hartiaseutua, jalkoja sekä käsiä. Käymme läpi kehon marmapisteitä (akupisteitä) lempeästi painellen, sivellen ja hieroen. Marmojen käsittely vaikuttaa eri kudosten kautta laajalle kehoon kokonaisvaltaisesti ja rentouttavasti. Hierovat liikkeet vähentävät lihaskireyksiä, edistävät veren- ja lymfakiertoa sekä rentouttavat mieltä. Hieronta tehostaa kuona-aineiden poistumista, mikä tasapainottaa kehon ja mielen hyvinvointia. Kasvoille annetaan alkupuhdistus, kasvonaamio sekä hieronta ayurvedisen kasvoöljyn kanssa käyttäen apuna Gua Sha hierontalastaa tai käsin. Avataan kehoa niin energeettisesti kuin kosketuksen kautta.

Intialaisessa päähieronnassa, Ayurvedisessä hemmotteluhoidossa ja Gua Sha-hieronnassa käytetään pääosin Ayurvedisiä tuotteita.

Kuumakivihieronta  75min/ 65€

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa,  ja erilaisten kiputilojen, sekä hermostollisten ongelmien hoidoissa. Hoito on äärimmäisen rentouttava. Kuumakivihieronnan vaikutukset:

  • Vapauttaa stressiä ja lihasjännityksiä
  • Rentouttaa syvästi, tasapainottaa hermostoa
  • Tasapainottaa kehoa ja mieltä
  • Tehostaa aineenvaihduntaa, veri- ja imunestekierto lisääntyy
  • Purkaa jännityksiä ja parantaa elimistön toimintaa