+358 40 708 3096 rakkaudensiivin@gmail.com

Dharamshala- joogasali

Tervetuloa Dharamshala- joogasalille Turkuun.
Kalenteriimme

 

HINNASTO:

10 KRT KORTTI    99,00 €

5 KRT KORTTI    55€

KERTAMAKSU: 45min- 1.15h JOOGAT                  14 € /11 €

ÄÄNIMALJARENTOUTUS/ MEDITAATIOT  45min  12€ / 10€

GUA SHA- KASVOHIERONTA 30min                   30€

ENERGIAHOITO + GUA SHA 60min                    55€

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45min                    45€

AYURVEDINEN HEMMOTTELUHOITO 90min     75€

Smartum mobiili/seteli, ePassi, Eazybreak ja Edenred käyvät meillä.

Tarkoituksena tuoda pala Intiaa Suomeen

Dharamshala on uudehko tunnelmallinen joogasali Turun Pläkkikaupungissa. Tänne ovat aivan kaikki hyvin tervetulleita. Sinun ei tarvitse tietää joogasta tai olla joogannut ennen, mukaan voit hypätä koska tahansa. Meillä on lämmin henki shalassa ja jokainen otetaan avoimesti vastaan. Toivon että rohkenet tulla joukkoomme.

Tarkoituksena oli tuoda pala Intiaa Suomeen, luoda paikka jossa on turvallista tuntea, prosessoida ja yhdistyä omaan Itseen. Kehoyhteys on jatkuvasti yhä tärkeämpää, mitä paremmin hallitset kehoasi, opit hengittämään sekä hiljentymään, sitä helpompi sinun on hallita mieltäsi joka usein pyrkii sabotoimaan elämääsi. Monella on paljon ennakkoluuloja joogaa tai omaa kehoa kohtaan. Dharamshalassa opettelemme kuuntelemaan ja arvostamaan kehoamme sekä sen viestejä. Jooga on väline jolla opimme armoa ja rakkautta itseä kohtaan.

Kaikki suorittaminen jää Dharamshalan ulkopuolelle ja saatat löytää hyvinkin voimaannuttavia hetkiä meillä. Kaikki tunteet on sallittu, toisinaan joku voi itkeä, toisinaan nauramme hysteerisesti ja toisinaan taas olemme hiljaisuudessa. Tärkein viesti kuitenkin on: Jooga kuuluu kaikille, älä anna uskomustesi kehostasi, notkeudestasi tai tietoisuudestasi olla esteenä.

*Dharamshalasta löytyy matot, viltit ja tyynyt joten et tarvitse kuin ottaa itsesi mukaan ja mukavat rennot vaatteet.

 

Dharamshalan joogat

DHARMIC HATHA 75min

Kokonaisvaltainen harjoitus sisältäen asanat, pranayaman sekä rentoutukset. Harjoitus vaihtelee lempeästä ja hitaasta temposta intuitiivisesti myös dynaamisempaan ja vahvempaan harjoitukseen. Tunti sopii silti kaikille, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Hatha on kehon ja mielen puhdistusmenetelmä.

BLESSED YIN 75min

Syvärentouttava sekä avaava Yin. Harjoituksessa olemme pidempään asanoissa jotta kehomme rentoutuu ja pääsemme ”käsiksi” myös syviin lihaksiin. Sisältää myös pranayaman sekä loppurentoutuksen. Erittäin hyvä tunti aloittavalle sekä kokeneemmalle.

EASY YOGA 60min

Sopii etenkin kypsemmille ihmisille sekä henkilöille joilla erilaisia rajoitteita. Hyvin lempeää joogaa sisältäen hengitysharjoituksen sekä loppurentoutuksen. Maksa mitä voit- tunti.

YOGA NIDRA 45min

Joogin uni. Meditatiivinen syvärentoutus jossa rentoudut esim. savasanassa. Harjoitus johdattaa sinua unen ja valvetilan rajamaille jossa opit läsnäoloa ja tietoisuutta. Ohjattu rentoutus jossa käymme läpi myös kehon eri kerroksia.

YOGA FILOSOFIA 60min

Käymme tunnilla hieman läpi mitä jooga todellisuudessa on, sekä joogan eri polkuja. Filosofisen ymmärryksen kautta, myös harjoitukseesi tulee syvyyttä. Jooga filosofia on hyvin laaja aihe jota ei tunnissa kuitenkaan haukata.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS 30MIN-60MIN

Äänimaljarentoutus on syvä, konkreettinen ja lempeä tapa rentoutua. Lopputuloksena on virkistäytynyt, rentoutunut ja levollinen Sinä. Äänimaljoja voidaan toisinaan yhdistää myös Blessed Yin joogatunneille, tai loppurentoutuksiin.

MANTRAYOGA 75min

Intuitiivinen tunti johon kuuluu asanoita, mantroja, meditaatiota ja loppurentoutus.

DYNAAMINEN HATHA 75min

Voimakas harjoitus jossa teemme toistoja, vahvistamme kestävyyttä ja lihaksia kehossamme. Taustalla soi usein metallimusiikki.

”Kun lammen pinta on tyyni, näet kuvasi selvemmin, samoin kun mieli on tyyni, saat yhteyden todelliseen Itseesi.”

 

 

Tilavuokraus

 

Tunnelmalliset Dharamshalan tilat ovat myös mahdollista vuokrata tuntiaikatauluihin sopivina ajankohtina.

Salin vuokraan sisältyy:

Joogamatot, vyöt, blokit, viltit, bolsterit, tyynyt,vedenkeitin, mukit sekä bluetooth-kaiutin.

Joogaamaan saliin mahtuu joogaamaan n. 12. Tapahtumasta riippuen saattaa mahtua enemmän.

 

Vuokraaja vastaa tilan siivouksesta tapahtuman jälkeen sekä kaikista mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.

Valmistelu, vieraiden vastaanotto ja siivous sisällytetään vuokra-aikaan.

Vuokra 20€/ h + alv.24%
6-8h = 100€ + alv 24%