+358 40 708 3096 rakkaudensiivin@gmail.com

Dharamshala- joogasali

Tervetuloa Dharamshala- joogasalille Turkuun.
Kalenteriimme

Dharamshala Lukkosepänkatu 6A, 20320 Turku

HINNASTO:


JOOGA KERTAMAKSU: 14€ / 12€ (45min-1.30h)
JOOGA YKSITYISTUNNIT 75min:
45€/ 1 hlö
65€/ 2hlö
ÄÄNIMALJARENTOUTUS 60min (Noora)
40€/ 1hlö
60€/ 2hlö
JOOGA (40) & MALJAT(35)~ 75min
45€/ 1hlö
70€/ 2hlö
ISOMMAT RYHMÄT: KYSY TARJOUSTA.

YKSITYINEN JOOGAKONSULTOINTI 65€/ 75min
ÄÄNIMALJARENTOUTUS 15€
***
10 KRT KORTTI: 108€
5 KRT KORTTI: 55€
5 KRT GUA SHA KORTTI: 130€
***
HOIDOT:
GUA SHA KASVOHIERONTA: 30€/ 30min
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45€/45min
HEMMOTTELUHOITO 75€/90min
ENKELITERAPIA/ENERGIAHOITO (minim.suositus 40€)
KUUMAKIVIHIERONTA 65€/75min
***
SIIVOUKSET, ORGANISOINTI, VISUAALINEN APU:
34€/h

Smartum mobiili/seteli, ePassi ja Edenred käyvät meillä.

”Kun lammen pinta on tyyni, näet kuvasi selvemmin, samoin kun mieli on tyyni, saat yhteyden todelliseen Itseesi.”

 

Tarkoituksena tuoda pala Intiaa Suomeen

Dharamshala on tunnelmallinen joogasali Turun Pläkkikaupungissa. Tänne ovat kaikki hyvin tervetulleita, sinun ei tarvitse tietää joogasta mitään, tai olla joogannut ennen, mukaan voit hypätä koska tahansa. Meillä on lämmin henki shalassa ja jokainen otetaan avoimesti vastaan. Toivon että rohkenet tulla joukkoomme.

Tarkoituksena oli tuoda pala Intiaa Suomeen, luoda paikka jossa on turvallista tuntea, prosessoida ja yhdistyä omaan Itseen. Kehoyhteys on jatkuvasti yhä tärkeämpää, mitä paremmin hallitset kehoasi, opit hengittämään sekä hiljentymään, sitä helpompi sinun on hallita mieltäsi joka usein pyrkii sabotoimaan elämääsi. Monella on paljon ennakkoluuloja joogaa tai omaa kehoa kohtaan. Dharamshalassa opettelemme kuuntelemaan ja arvostamaan kehoamme sekä sen viestejä. Jooga on väline jolla opimme armoa ja rakkautta itseä kohtaan.

Kaikki suorittaminen jää Dharamshalan ulkopuolelle ja saatat löytää hyvinkin voimaannuttavia hetkiä meillä. Kaikki tunteet on sallittu, toisinaan joku voi itkeä, toisinaan nauramme hysteerisesti ja toisinaan taas olemme hiljaisuudessa. Tärkein viesti kuitenkin on: Jooga kuuluu kaikille, älä anna uskomustesi kehostasi, notkeudestasi tai tietoisuudestasi olla esteenä.

*Dharamshalasta löytyy matot, bolsterit, tiilet, viltit ja tyynyt joten sinun ei tarvitse kuin ottaa itsesi mukaan, ja mukavat rennot vaatteet.

 

Dharamshalan joogat

DHARMIC HATHA 75min

Kokonaisvaltainen harjoitus sisältäen asanat, pranayaman sekä rentoutukset. Harjoitus vaihtelee lempeästä ja hitaasta temposta intuitiivisesti myös dynaamisempaan ja vahvempaan harjoitukseen. Tunti sopii silti kaikille, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Hatha on kehon ja mielen puhdistusmenetelmä.

BLESSED YIN 75min

Syvärentouttava sekä avaava Yin. Harjoituksessa viipyilemme pidempään asanoissa jotta keho ja mieli rentoutuvat, ja pääsemme ”käsiksi” myös syviin lihaksiin, sekä syvälle myös tunnetasolla. Sisältää myös pranayaman ja loppurentoutuksen. Tällä tunnilla blendaamme Yiniä sekä restoratiivista joogaa, lopputuloksena palautunut sinä.

Dynamic Yoga   75min

Voimakas harjoitus jossa teemme toistoja, vahvistamme kestävyyttä ja lihaksistoa. Tunnilla yhdistämme toisinaan kahvakuulaa harjoitukseen. Tämän tunnin aikana hiki saatta virrata ja tunnin jälkeen olet saanut uutta energiaa ja voimaa. Tunnilla mukana metallimusiikki.

 

YINYANG-Jooga 75min

Yhdistelmä rauhoittavaa, balansoivaa, feminiinistä Yiniä, sekä kuumaa, aktiivista, maskuliinia. Tarkoituksena tasapainottaa kehoa ja mieltä. Myös tämä tunti sopii kaikille.

MANTRAYOGA 60min

Intuitiivinen tunti johon kuuluu asanoita, toistoja, aktivointia, mantroja, meditaatiota ja loppurentoutus.

YOGA NIDRA 45min

Joogin uni. Meditatiivinen syvärentoutus jossa rentoudut esim. savasanassa. Harjoitus johdattaa sinua unen ja valvetilan rajamaille jossa opit läsnäoloa ja tietoisuutta. Ohjattu rentoutus jossa käymme läpi myös kehon eri kerroksia.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS 30MIN-60MIN

Äänimaljarentoutus on syvä, konkreettinen ja lempeä tapa rentoutua. Lopputuloksena on virkistäytynyt, rentoutunut ja levollinen Sinä. Äänimaljoja voidaan toisinaan yhdistää myös Blessed Yin joogatunneille, tai loppurentoutuksiin.

YOGA FILOSOFIA 60min

Käymme tunnilla hieman läpi mitä jooga todellisuudessa on, sekä joogan eri polkuja. Filosofisen ymmärryksen kautta, myös harjoitukseesi tulee syvyyttä. Jooga filosofia on hyvin laaja aihe jota ei tunnissa kuitenkaan haukata.

 

 

Tilavuokraus

 

Tunnelmalliset Dharamshalan tilat ovat myös mahdollista vuokrata tuntiaikatauluihin sopivina ajankohtina.

Salin vuokraan sisältyy:

Joogamatot, vyöt, blokit, viltit, bolsterit, tyynyt,vedenkeitin, mukit sekä bluetooth-kaiutin.

Joogaamaan saliin mahtuu joogaamaan n. 12. Tapahtumasta riippuen saattaa mahtua enemmän.

 

Vuokraaja vastaa tilan siivouksesta tapahtuman jälkeen sekä kaikista mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.

Valmistelu, vieraiden vastaanotto ja siivous sisällytetään vuokra-aikaan.

Tilavuokran peruutusehdot:
Mikäli perut tilavarauksesi kaksi viikkoa, tai yli ennen tapahtumaa, peruminen on maksutonta. Jos perut 7 päivää ennen, perimme puolet varaushinnasta. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista perimme koko vuokran.
– 2vk tai yli=Ilmainen
– 13-7pv ennen= 1/2 hinnasta
– 0-6pv ennen =Täysi vuokra.

Vuokra 20€/ h + alv.24%
6-8h = 100€ + alv 24%