+358 40 708 3096 rakkaudensiivin@gmail.com

Dharamshala Jooga- ja Hyvinvointikeskus

Tervetuloa Dharamshalaan Turkuun.
Kalenteriimme

Dharamshala, tarkoituksena tuoda pala Intiaa Suomeen

Dharamshala on tunnelmallinen joogasali Turun Pläkkikaupungissa. Tänne ovat kaikki hyvin tervetulleita, sinun ei tarvitse tietää joogasta mitään, tai olla joogannut ennen, mukaan voit hypätä koska tahansa. Shala on lämminhenkinen, ja jokainen otetaan avoimesti vastaan. Toivon että rohkenet tulla joukkoomme.
Tarkoituksena oli tuoda pala Intiaa Suomeen, luoda paikka jossa on turvallista tuntea, prosessoida ja yhdistyä omaan Itseen. Kehoyhteys on jatkuvasti yhä tärkeämpää, mitä paremmin hallitset kehoasi, opit hengittämään, sekä hiljentymään, sitä helpompi sinun on hallita mieltäsi joka usein pyrkii sabotoimaan elämääsi. Monella on paljon ennakkoluuloja joogaa tai omaa kehoa kohtaan. Dharamshalassa opettelemme kuuntelemaan ja arvostamaan kehomme viestejä. Jooga on väline jolla opimme armoa ja rakkautta itseä kohtaan.
Kaikki suorittaminen jää Dharamshalan ulkopuolelle ja saatat löytää hyvinkin voimaannuttavia hetkiä meillä. Kaikki tunteet on sallittu, toisinaan joku voi itkeä, toisinaan nauramme hysteerisesti ja toisinaan taas olemme hiljaisuudessa. Tärkein viesti kuitenkin on: Jooga kuuluu kaikille, älä anna uskomustesi kehostasi, notkeudestasi tai tietoisuudestasi olla esteenä.

*Dharamshalasta löytyy matot, bolsterit, tiilet, viltit ja tyynyt joten sinun ei tarvitse kuin ottaa itsesi mukaan, ja mukavat rennot vaatteet.

Dharamshalan Joogat

BLESSED YIN 75min
Syvärentouttava sekä avaava Yin. Harjoituksessa viipyilemme pidempään asanoissa jotta keho ja mieli rentoutuvat, ja pääsemme ”käsiksi” myös syviin lihaksiin, sekä syvälle myös tunnetasolla. Sisältää myös pranayaman ja loppurentoutuksen. Tällä tunnilla blendaamme Yiniä sekä restoratiivista joogaa, lopputuloksena palautunut sinä.

DHARMIC HATHA 75min
Kokonaisvaltainen harjoitus sisältäen asanat, pranayaman sekä rentoutukset. Harjoitus vaihtelee lempeästä ja hitaasta temposta intuitiivisesti myös dynaamisempaan ja vahvempaan harjoitukseen. Tunti sopii silti kaikille, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Hatha on kehon ja mielen puhdistusmenetelmä.

YIN YANG YOGA 75min
Yhdistelmä rauhoittavaa, balansoivaa, feminiinistä Yiniä, sekä kuumaa, aktiivista, maskuliinia. Tarkoituksena tasapainottaa kehoa ja mieltä. Myös tämä tunti sopii kaikille.

DYNAMIC YOGA 75min
Voimakas harjoitus jossa teemme toistoja, vahvistamme kestävyyttä ja lihaksistoa. Tunnilla yhdistämme toisinaan kahvakuulaa harjoitukseen. Tämän tunnin aikana hiki saatta virrata ja tunnin jälkeen olet saanut uutta energiaa ja voimaa. Tunnilla mukana metallimusiikki.

YOGA NIDRA 45min
Joogin uni. Meditatiivinen syvärentoutus jossa rentoudut esim. savasanassa. Harjoitus johdattaa sinua unen ja valvetilan rajamaille jossa opit läsnäoloa ja tietoisuutta. Ohjattu rentoutus jossa käymme läpi erilaisia visualisaatioita.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS 
Äänimaljarentoutus on syvä ja lempeä tapa rentoutua. Lopputuloksena on virkistäytynyt, rentoutunut ja levollinen keho, sekä mieli. Äänimaljarentoutus vastaa n. 3h yöunia, avaa lempeästi kehon tukoksia ja auttaa energiaa virtaamaan kehossasi.

HINNASTO:

JOOGA KERTAMAKSU: 14€  (45min-1.30h)
JOOGA YKSITYISTUNNIT 75min:
65€/ 1-2hlö
ÄÄNIMALJARENTOUTUS 60min (Noora)
60€/ 1-2hlö
JOOGA (40) & MALJAT(35)~ 75min
70€/1-2hlö
ISOMMAT RYHMÄT: KYSY TARJOUSTA.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS 15€
***
10 KRT KORTTI: 108€
5 KRT KORTTI: 55€
5 KRT GUA SHA KORTTI: 130€
***
HOIDOT:
GUA SHA KASVOHIERONTA: 30min/ 30€
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45min/ 45€
HEMMOTTELUHOITO 60min/60€ 90min/75€
ENKELITERAPIA/ENERGIAHOITO 45-60min (minim.suositus 40€)
KUUMAKIVIHIERONTA 75min/65€
***
SIIVOUKSET, ORGANISOINTI, VISUAALINEN APU:
34€/h

Smartum mobiili/seteli, ePassi ja Edenred käyvät meillä.

TILAVUOKRAUS:

Tunnelmalliset Dharamshalan tilat ovat myös mahdollista vuokrata tuntiaikatauluihin sopivina ajankohtina.

Salin vuokraan sisältyy:

Joogamatot, vyöt, blokit, viltit, bolsterit, tyynyt,vedenkeitin, mukit sekä bluetooth-kaiutin.

Joogaamaan saliin mahtuu joogaamaan n. 12. Tapahtumasta riippuen saattaa mahtua enemmän.

Vuokraaja vastaa tilan siivouksesta tapahtuman jälkeen sekä kaikista mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.

Valmistelu, vieraiden vastaanotto ja siivous sisällytetään vuokra-aikaan.

Tilavuokran peruutusehdot:
Mikäli perut tilavarauksesi kaksi viikkoa, tai yli ennen tapahtumaa, peruminen on maksutonta. Jos perut 7 päivää ennen, perimme puolet varaushinnasta. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista perimme koko vuokran.
– 2vk tai yli=Ilmainen
– 13-7pv ennen= 1/2 hinnasta
– 0-6pv ennen =Täysi vuokra.

Vuokra 20€/ h + alv.24%
6-8h = 100€ + alv 24%